Μαθήματα Ζωγραφικής: «Κυκλαδικό Τοπίο»

Ημερομηνία

28 / 29 / 30 Ιουνίου

Ώρα

17:00 - 20:00

Κόστος Τριήμερου

150 Ευρώ

Σε αυτό το σεμινάριο θέλω να σας γνωρίσω όψεις του νησιού που αγάπησα. Για να το επιτύχω αυτό θα σας δείξω πως να ζωγραφίζετε ένα κυκλαδίτικο τοπίο χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα και βασικές τεχνικές. Στην αρχή θα κάνουμε κάποιες απλές ασκήσεις ώστε να γνωρίσουμε τα υλικά μας και στη συνέχεια μέσα από μία προσέγγιση με καθαρά βήματα θα ζωγραφίσουμε το τοπίο μας. Θα μιλήσουμε για το πως να χρησιμοποιήσουμε το σχέδιο ως οδηγό, για αναμείξεις και ιδιότητες χρωμάτων καθώς και για το πως μπορούμε να δώσουμε την αίσθηση του βάθους με διαφορετικούς τρόπους.

Με το πέρας το σεμιναρίου θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε το δικό σας κυκλαδίτικο τοπίο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

30 Ιούν 2024
Ολοκληρώθηκε!

ΏΡΑ

17:00 - 20:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ART LAB
Παραλία Αυλόμωνα, δίπλα από το καφέ Calma

Καλλιτέχνης

 • Γιάννης Σελιμιώτης
  Γιάννης Σελιμιώτης
  Μάθετε περισσότερα →

  O Γιάννης Σελιμιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε ζωγραφική στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με καθηγητή τον Γιάννη Ζιώγα. Μετά το πέρας των σπουδών του παρακολούθησε διεπιστημονικά σεμινάρια με θέματα την Φύση, την Ψυχολογία και την Τέχνη καθώς και σεμινάρια καλλιτεχνικής Καλλιγραφίας και Ριζογραφίας στο Βερολίνο, με σκοπό να διευρύνει την καλλιτεχνική του αντίληψη και πρακτική.

  Υπήρξε βοηθός στο εργαστήριο αγιογραφίας του Δημοσθένη Αβραμίδη, ήταν συνεργάτης της ομάδας της πρότασης «Made in Athens», που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην 13η Biennale της Βενετίας και ήταν μέλος της Ομάδας Τέχνης “ΣΗΜΕΙΟ” με δασκάλους τον Γιώργο Ρόρρη και την Κάλλια Τριανταφύλλου.

  Από το 2019 ζει και εργάζεται στην Αθήνα με αντικείμενο την ζωγραφική ενώ παράλληλα διδάσκει την τέχνη του. Συμμετείχε μέχρι σήμερα σε ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και στη Σέριφο. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και την Αμερική.

QR Code