Εργαστήρια Κεραμικής για ενήλικες: Play with Clay

Τα μαθήματα κεραμικής “Play with Clay” σας βοηθούν να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και να ανακαλύψετε τις δεξιότητες που κρύβουν τα χέρια σας. Αφού μάθετε τις βασικές τεχνικές της κεραμικής τέχνης όπως το μακαρόνι, το φύλλο και το τσιμπητό, θα φτιάξετε το πρώτο σας χρηστικό αντικείμενο. Στη συνέχεια θα μάθετε πρωτότυπες τεχνικές διακόσμησης όπως το sgraffito (χαρακτική) και το slip trailing που θα τις εφαρμόσετε στη δημιουργία σας.

Αφεθείτε στην μοναδική ήρεμη αίσθηση του πηλού, φτιάξτε τα δικά σας χρηστικά αντικείμενα κι απολαύστε τη μοναδική τους αξία!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

17 Ιούλ 2024
Ολοκληρώθηκε!

ΏΡΑ

18:30 - 20:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ART LAB
Παραλία Αυλόμωνα, δίπλα από το καφέ Calma

Καλλιτέχνης

 • Νατάσα Καλογεροπούλου
  Νατάσα Καλογεροπούλου
  Μάθετε περισσότερα →

  Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα Επικοινωνία και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μέχρι το 2012 εργάστηκα στο χώρο των ΜΜΕ ως διοικητικό στέλεχος.

  2008 ο πηλός μπαίνει στη ζωή μου και φέρνει τα πάνω κάτω
  2013 αποφάσισα να κάνω το χόμπυ της κεραμικής επάγγελμα
  2014 δημιούργησα στη Σέριφο το «KERAMEIO Ceramic Studio» και τη σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων για παιδιά ”Play with Clay” που συνδυάζουν τον πηλό με το θέατρο και τις νέες τεχνολογίες

  Από τότε μέχρι και σήμερα σε συνεργασία με εικαστικούς, εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους διοργανώνω κύκλους εργαστήριων κεραμικής για παιδιά και ενήλικες. Τον χειμώνα με την ομάδα του Κεραμείου διοργανώνουμε εθελοντικά εργαστήρια για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου. Τα τελευταία χρόνια οργανώνω εργαστήρια “Clay Meditation” για ενήλικες όπου οι συμμετέχοντες με τη βοήθεια του πηλού και της χαλάρωσης αντιλαμβάνονται τις απεριόριστες ικανότητες της δημιουργικότητας και των χεριών τους. Στα δέκα χρόνια πορείας του Κεραμείου συνεχίζω να ερευνώ  και να μαθαίνω από τις ανεξάντλητες τεχνικές και δυνατότητες που δίνει ο μεγάλος μου δάσκαλος, ο πηλός.  

Next Occurrence

Active Occurrence
QR Code