Έκθεση Ζωγραφικής «Ανάμεσα σε σχίνα και πέτρες»

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Ανάμεσα σε σχίνα και πέτρες”, η οποία θα φιλοξενηθεί στο χώρο Art Lab στο Λιβάδι.

Η έκθεση παρουσιάζει μια συλλογή έργων ζωγραφικής με λάδι πάνω σε τζάμι, εστιάζοντας σε ασπρόμαυρα τοπία και εικόνες από την καθημερινή ζωή. Διερευνώντας τις ζωγραφικές οπτικές ποιότητες που προσφέρει το γυαλί (ως βάση), τα ίδια τοπία ζωγραφίζονται ξανά και ξανά, με διαφορετικούς τρόπους, σε διαφορετικά τζάμια δημιουργώντας διαφορετικές οπτικές εντυπώσεις. Μέσα από απλά θέματα δημιουργείται ένα μικρό εύθραυστο σώμα δουλειάς ικανό να μαγνητίσει την προσοχή του θεατή.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 22 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου στον χώρο ART LAB THINK OF SERIFOS.
Ώρες Λειτουργίας : 10:30 -14:00 / 17:30 – 22:00
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22810 51669.
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτήν την καλοκαιρινή καλλιτεχνική εμπειρία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

19 Ιούν 2024 - 05 Ιούλ 2024
Ολοκληρώθηκε!

ΏΡΑ

10:30 ΠΜ - 14:00 ΜΜ & 17:30 ΜΜ - 22:00 ΜΜ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ART LAB
Παραλία Αυλόμωνα, δίπλα από το καφέ Calma
Επιλέξτε Κατηγορία

Καλλιτέχνης

 • Γιάννης Σελιμιώτης
  Γιάννης Σελιμιώτης
  Μάθετε περισσότερα →

  O Γιάννης Σελιμιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε ζωγραφική στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με καθηγητή τον Γιάννη Ζιώγα. Μετά το πέρας των σπουδών του παρακολούθησε διεπιστημονικά σεμινάρια με θέματα την Φύση, την Ψυχολογία και την Τέχνη καθώς και σεμινάρια καλλιτεχνικής Καλλιγραφίας και Ριζογραφίας στο Βερολίνο, με σκοπό να διευρύνει την καλλιτεχνική του αντίληψη και πρακτική.

  Υπήρξε βοηθός στο εργαστήριο αγιογραφίας του Δημοσθένη Αβραμίδη, ήταν συνεργάτης της ομάδας της πρότασης «Made in Athens», που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην 13η Biennale της Βενετίας και ήταν μέλος της Ομάδας Τέχνης “ΣΗΜΕΙΟ” με δασκάλους τον Γιώργο Ρόρρη και την Κάλλια Τριανταφύλλου.

  Από το 2019 ζει και εργάζεται στην Αθήνα με αντικείμενο την ζωγραφική ενώ παράλληλα διδάσκει την τέχνη του. Συμμετείχε μέχρι σήμερα σε ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και στη Σέριφο. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και την Αμερική.

QR Code