Η Σέριφος μας γοήτευσε με την πρώτη ματιά. Έγινε έμπνευση και τόπος όπου θελήσαμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.

Είναι ένα νησί αυθεντικό, με συναρπαστικούς μύθους και μεγάλη ιστορία. Η εξαιρετική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της Χώρας με το κάστρο, τις πλατείες και τα καλντερίμια της, τα άγονα τοπία με τις «πετρωμένες μορφές» που παραπέμπουν στον μύθο του Περσέα, οι παραλίες με τα πρασινογάλανα νερά, τα έθιμα που επιβιώνουν ακόμη και η μοναδική της ενέργεια, μας τράβηξαν σαν μαγνήτης κοντά της.

Follow the link: Serifos.gr

Έγιναν η αφετηρία του TOS, ενός δημιουργικού συνόλου από καλλιτεχνήματα, ρούχα και αντικείμενα που εμπνέονται και εκφράζουν όλα όσα είναι για μας η Σέριφος. Έχοντας ήδη πολυετή παρουσία στο νησί με δυο concept stores, το ΘΗΤΑ και το ΚΕΡΑΜΕΙΟ, όπου προβάλλονται και διατίθενται δημιουργίες Ελλήνων καλλιτεχνών στη μόδα, την κεραμική και τη διακόσμηση, η συλλογή των δημιουργιών TOS βρήκε από την πρώτη στιγμή τους χώρους που την φιλοξενούν.

Σ’ αυτό το δημιουργικό ταξίδι έχουμε μαζί μας καλλιτέχνες που σχεδιάζουν έχοντας κι εκείνοι τη Σέριφο ως πηγή έμπνευσης αλλά και συνεργάτες όπως το FE, το κατάστημα με συλλογές χειροποίητων κοσμημάτων στο Λιβάδι, και τη ΘΙΔΥΡΑ, το bar στην Επάνω Πιάτσα για cocktails με άρωμα Σερίφου.